Hodnocení firmy GEBRÜDER WEISS spol. s r.o.

*
*
*
*
*
17 hodnocení
mamkaatatka
19.9.2019
*
*
*
*
*

Jsme velmi spokojeni s informací o doručení, rychlostí doručení, příjemným vystupováním a ochotou řidiče.👍

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ludmila a Pavel
13.9.2019
*
*
*
*
*

Naše první zkušenost s tímto přepravcem je velmi dobrá. Od převzetí zboží doprava probíhala rychle a hned následující den kolem poledne pračku přivezli až na samotu mezi vesnicemi. Zároveň odvezli pračku starou. Komunikace milá a vstřícná. Řidič ochotný a šikovný. Průběžně jsme měli možnost sledovat zásilku na internetu. Tímto chceme přepravci GEBRUDER WEISS poděkovat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
lubomirastrakova
12.9.2019
*
*
*
*
*

Nespokojenost ,při dodání zboží na adresu a dobírkou vyžadují občanský průkaz z kterého si něco opisovali v mobelixu mi řekli, že toto vyžadují pouze při osobním odběru a předem zaplaceneho zboží. Teď se bojím zneužití mých dat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jstiskalek
11.9.2019
*
*
*
*
*

Maximální spokojenost, žádný problém

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
marketa.czirakova
9.9.2019
*
*
*
*
*

Už nikdy víc... řidiči neskutečně arogantní.. oznámili mi, že nemají peníze na vrácení a že jsem měla mít přesně ( nikde při objednávce ani když jsem byla telefonicky informována o doručení zásilky, nebylo uvedeno nebo řečeno, že musím mít peníze v hotovosti a přesně), takže jsem musela letět k nejbližšímu bankomatu vybrat další peníze. Chápu, že neměli na vrácení, ale minimálně mohli dát aspoň vědět předem. Nehledě na to, že mezi zasláním sms, kde bylo uvedeno, že dorazí za 30 minut tak u mě byly po odeslání sms za 5 minut. Co je ale opravdu neomluvitelné je jejich chování! Drze a hnusně mi řekli, že nejsou žádný obchod ale přepravní společnost.. jako kde jsme? Sama pracuji s lidma a vím, že to není vždy snadné, ale abych se chovala takto jako tito pánové?? Humus humus humus.... volala jsem přímo na firmu a mluvila s jejich nadřízeným, který mi řekl, že o chování těchto konkrétně dvou řidičů, kteří mi mou objednávku doručovali ví a že jim domluví... nechápu, proč je ještě zaměstnávají, když vědí o jejich chování.. nicméně je mi jasný, že se tohle zamete pod koberec, jako vše v této republice... já už od nich neobjednám ani krabičku zápalek.....

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pajasam12
20.6.2019
*
*
*
*
*

Tuto firmu jsem využila poprvé a naposled! Objednali jsme lednici, která měla 103 kg a zaplatili jsme si i výnos do patra. Řidiči si zaslouženě řekli, že to pánovi hodí alespoň do vchodu a směle odjeli beze slova. Příšerný přístup! Když jsem to řešila na centrále, tak řidiči centrále řekli, že pán výnos odmítl! To je naposledy, co jsem objednala zboží srkz tuto dopravní společnost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ivan
23.5.2019
*
*
*
*
*

Som asi výnimka, ale ja nemôžem na nich povedať nič zlé. 17.5.2019 som objednal TV v NAY, na tretí pracovný deň mi bol doobeda doručený. Vodič zavolal 15 minút vopred. Jediné čo by som vytkol je, že mi neoznámili dovoz 1 deň vopred. Ale inak spokojnosť.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tomas
4.1.2019
*
*
*
*
*

Zazil som presne to iste co pan Aleš Hurt, ale na Slovensku. Tiez som kvoli nim zrusil objednavka a objednal tovar inde. Cize az take "ojedinele" to nebude.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
7.12.2018
*
*
*
*
*

Dna 27.11 zakupena suscka na pradlo v spol.Nay TRENCIN.....28.11.18..Nay vyskladnilo, dodnes nemam susicku doma je 7.12.2018...kazdy den volam, aj cez NAY..slubili ze dvezu dnes 7.12..a zasa nic...strasna spolocnost , nabuduce si overim vopred kuriersku soplocnost...GebruderW nikdy viac. Som zvedava ci mi uz knecne bude susicka dvezena dna 10.12.2018....ako zasa slubili...NESKUTOCNE....mozete sa hanbit...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
pajulka.paja
4.12.2018
*
*
*
*
*

Absolutní nespokojenost s touto přepravní firmou.Řidič nepříjemný,neochotný.Maminka měla objednanou lednici s výnosem do patra.Řidič přijel sám tudíž maminka musela obtěžovat sousedy,aby řidiči někdo pomohl lednici vynést.Při odběru staré lednice opět hloupé poznámky od řidiče.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Průmyslová 477
  • Jeneč
  • 252 61
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce