Hodnocení firmy GEBRÜDER WEISS spol. s r.o.

*
*
*
*
*
25 hodnocení
eva.beranova
3.2.2020
*
*
*
*
*

Dnes nám byla doručená myčka, měli jsme objednanou službu se zapojením a odvozem starého spotřebiče. Vše proběhlo.. I komunikace s dopravcem bez problémů, okamžitě zvedali telefon, dostala jsem informace. Zboží sice bylo doručeno pozdě vzhledem k objednávce, ale to nebyla chyba dopravce, ale obchodu Mall - s obchodem mám velmi špatnou zkušenost. Eva Beranová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lucie.dzurova
29.1.2020
*
*
*
*
*

Překvapuje mě ze nemá drobné zpět skoro 40kc mu musíte nechat nebo běžet si rozmenit.Ridic byl celkem v pohode ale nenabídl nic navíc .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jarda.nygryn
15.1.2020
*
*
*
*
*

Objednal jsem výnos a instalaci pračky se sušičkou (90kg) za nemalé peníze. Nejen, že nepřijeli v určeném časovém rozmezí, ale pračku mi vynesli za dveře bytu a chtěli zmizet. Po urgenci mi jí dali alespoň do koupelny s tím, že odvezou zatím starou pračku. Už se samozřejmě nevrátili, takže rozbalení, instalace a tahání se s 90 kg jsem musel sám. Na mou reklamaci vůbec nereagovali ani se neomluvili. Tohoto dopravce nemůžu díky této negativní zkušenosti doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
OP
10.1.2020
*
*
*
*
*

Chtěla bych se touto cestou omluvit této dopravní společnosti. Dala jsem na tyto recenze a domácí spotřebič jsem objednala na Alza a zásilku by měla dopravit firma Logflex, tak uvidíme. Jinak Gebruder Weiss se mi ozvali, ochota a příjemné vystupování konkrétně telefonoval p. Poláček. Přijměte omluvu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sulovarenca
4.1.2020
*
*
*
*
*

Tahle firma za mě rozhodně ne.Dnes mi přišla sms,že dnešním dnem mi bude doručena sušička z Mall.V práci jsem si vzala dovolenou.Cekam celý den a NIC.Volala jsem na číslo řidiče a NIC.Pisu SMS a NIC.Takze asi tak.Susicku už nechci.Kdybych věděla,že to bude takovy problém tak na to kašlu.At aspoň lidem nepůsobí,že doručí daný den.👎👎👎

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
skorpikova.hana85
10.12.2019
*
*
*
*
*

Z Mall jsme si objednali myčku s tím, že nám ji doveze tato firma. Myčku dovezli přesně v termínu. Nicméně to bylo jediné pozitivum. Následně ji pánové vybalili na hlavní chodbě před bytem. Bordel po obalu je nezajímal. Takže jsem ho nakonec uklízela. Myčku zapojili stylem: strčím ruku pod dřez a nějak to udělám. Pro jistotu se vystřídali u zapojení oba dva. Hadici pro odvod vody připojili pouze na půl a jaksi "zapomněli" odstranit špunt. Tudíž při prvním spuštění myčky se po chvíli zobrazila chybová hláška. Přívodní hadici ohnuli, vystříkla voda. Načež pánové zřejmě vypnuli vodu a s hláškou "rychle pryč" zmizeli bez rozloučení. Pokud ještě někdy uvidím, že by zboží měla dovézt tato firma, tak si zboží objednám raději z jiného eshopu s jiným dopravcem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pvvscz
12.11.2019
*
*
*
*
*

Neochotní, nepříjemní.. Při zpětném odběru požadují zabalení a další věci, přičemž se to dozvíte až od nich.. Nikdy víc.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lucinika16
4.11.2019
*
*
*
*
*

Objednanou sedačku jsem musela z důvodu protahování zrušit. Z 5ti dnů bylo 14 dní a když jsem po telefonu objednávku zrušila, neváhali a tyden na to mě kontaktovali opět že mi ji chtějí doručit. To už bylo moc i na mě. Takže už objednávám nábytek podle doručovatele. Za mě určitě ne.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mamkaatatka
19.9.2019
*
*
*
*
*

Jsme velmi spokojeni s informací o doručení, rychlostí doručení, příjemným vystupováním a ochotou řidiče.👍

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ludmila a Pavel
13.9.2019
*
*
*
*
*

Naše první zkušenost s tímto přepravcem je velmi dobrá. Od převzetí zboží doprava probíhala rychle a hned následující den kolem poledne pračku přivezli až na samotu mezi vesnicemi. Zároveň odvezli pračku starou. Komunikace milá a vstřícná. Řidič ochotný a šikovný. Průběžně jsme měli možnost sledovat zásilku na internetu. Tímto chceme přepravci GEBRUDER WEISS poděkovat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Průmyslová 477
  • Jeneč
  • 252 61
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce