Hodnocení firmy GEBRÜDER WEISS spol. s r.o.

*
*
*
*
*
30 hodnocení
petrasova.vera
22.6.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den, nezasloužíte si oni jednu hvězdičku,termín doručení jste nedodrželi, když jste mi nový televizor přivezli,krabice byla z části rozmáčená a řidiče výmluva,že prší a on má dodávku s plachtou.Přikládám foto krabice s novou televizí.Copak takto se přepravuje elektronika?Žádám výměnu!!! Petrášová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
moni.drhova
19.6.2020
*
*
*
*
*

Máme zaplacenou sedačku z Jena nábytku. Ve středu volali, že ve čtvrtek budou doručovat mezi 12-17 hodinou a nikdo nepřijel a ani nedali vědět,že nestíhají.Druhý den volali, že přijedou až v pondělí. Opravdu velice neschopní a navíc arogantní zaměstnanci. Firma, která absolutně nemá zvládnutou logistiku. V žádném případě nedoporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Danca.237
1.6.2020
*
*
*
*
*

Měla jsem objednanou pračku se sušičkou s předem dohodnutým termínem, termín nedodržen a přesun na jiný termín. Opět neochota a arogance řidiče. NEDOPORUČUJI!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
bendova.iva
29.5.2020
*
*
*
*
*

Objednala jsem u Mall novou pračku, služba s instalací nové a odvezení staré. Posádka neochotná, arogantní, pračku sice zapojili, hadice na přívod vody i odpad je překroucená, pračka se viklá. Obaly neodvezli, Starou pračku odmítli odvézt, přestože podle instrukcí byla odpojená a voda z hadic vyteklá. Prý jsme měli pračku rozebrat a vyšroubovat cosi??. Na žádost, aby to tedy udělali, že by voda vytekla než novou nainstalují, odpověděli, že nemají čas.NEDOPORUČUJI!!! Zaplatili jsme 700 a pračku si musíme zapojit sami, obaly a starou pračku odvézt.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
marie
8.4.2020
*
*
*
*
*

Dnes mi doručoval ledničku p.Pavelka s kolegou. Dodání zboží i odvoz staré lednice byl zcela pořádku a komunikace příjemná. Pan Pavelka i jeho kolega byli velice ochotní a milí. Tímto jim děkuji Četla jsem i negativní hodnocení a myslím si, že je to vždy o lidech. I u sebelepšího dopravce se občas najde pěkné hovádko. Já měla štěstí na slušné lidi. Za mne mohu doporučit pana Pavelku s kolegou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
eva.beranova
3.2.2020
*
*
*
*
*

Dnes nám byla doručená myčka, měli jsme objednanou službu se zapojením a odvozem starého spotřebiče. Vše proběhlo.. I komunikace s dopravcem bez problémů, okamžitě zvedali telefon, dostala jsem informace. Zboží sice bylo doručeno pozdě vzhledem k objednávce, ale to nebyla chyba dopravce, ale obchodu Mall - s obchodem mám velmi špatnou zkušenost. Eva Beranová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lucie.dzurova
29.1.2020
*
*
*
*
*

Překvapuje mě ze nemá drobné zpět skoro 40kc mu musíte nechat nebo běžet si rozmenit.Ridic byl celkem v pohode ale nenabídl nic navíc .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne3
jarda.nygryn
15.1.2020
*
*
*
*
*

Objednal jsem výnos a instalaci pračky se sušičkou (90kg) za nemalé peníze. Nejen, že nepřijeli v určeném časovém rozmezí, ale pračku mi vynesli za dveře bytu a chtěli zmizet. Po urgenci mi jí dali alespoň do koupelny s tím, že odvezou zatím starou pračku. Už se samozřejmě nevrátili, takže rozbalení, instalace a tahání se s 90 kg jsem musel sám. Na mou reklamaci vůbec nereagovali ani se neomluvili. Tohoto dopravce nemůžu díky této negativní zkušenosti doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
OP
10.1.2020
*
*
*
*
*

Chtěla bych se touto cestou omluvit této dopravní společnosti. Dala jsem na tyto recenze a domácí spotřebič jsem objednala na Alza a zásilku by měla dopravit firma Logflex, tak uvidíme. Jinak Gebruder Weiss se mi ozvali, ochota a příjemné vystupování konkrétně telefonoval p. Poláček. Přijměte omluvu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sulovarenca
4.1.2020
*
*
*
*
*

Tahle firma za mě rozhodně ne.Dnes mi přišla sms,že dnešním dnem mi bude doručena sušička z Mall.V práci jsem si vzala dovolenou.Cekam celý den a NIC.Volala jsem na číslo řidiče a NIC.Pisu SMS a NIC.Takze asi tak.Susicku už nechci.Kdybych věděla,že to bude takovy problém tak na to kašlu.At aspoň lidem nepůsobí,že doručí daný den.👎👎👎

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
Přidat hodnocení
  • Průmyslová 477
  • Jeneč
  • 252 61
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce