Hodnocení firmy GEBRÜDER WEISS spol. s r.o.

*
*
*
*
*
34 hodnocení
Michaela
14.8.2020
*
*
*
*
*

Arogantní jednání mladého přepravce. Neměl na vrácení, vynadal mi a odjel. Jsme v průmyslové zóně, nemám si kde rozdrobnit. Druhý den, neměl na vrácení opět. Opět mi vynadal, že já jsem povinna mu to dát přesně, že on na vrácení mít nemusí. Naštěstí jsem měla drobné své osobní peníze. Chtěla jsem si stěžovat přímo, ale kontaktní telefon 224726273 nikdo nebral.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavlová
5.8.2020
*
*
*
*
*

Měla jsem objednanou pračku z Mallu, z dispečinku volali, že dorazí v 10h, tak jsem si říkala, v kolik asi dorazí,ale dorazili něco málo před, vynesli ji, všechno připojili, odvezli starou pračku, bez problémů. Za mě tedy spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Lucie
4.8.2020
*
*
*
*
*

Nikdy si od této firmy nenechte nic dopravovat!!! Hrůza, děs!!! A ještě se vám vysmějí, jsou to takový arogantní floutci. Radši se této firmě vyhněte, pokud to bude možné.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
leana.xy
3.7.2020
*
*
*
*
*

Pozdravujem vsetkych citatelov portalu. Zdoverim sa so svojimi identicktmi skusenostami,pri dovoze,instalacii a odvoze povodnej pracky.Zaplatila som si za nic.Teda za nieco to bolo,sprchu nadavok od sofera.Nerozumiem dnesnej neochote a agresii.S cim su tak nespokojny Vasi zamestnanci,ked takto jednaju so zakaznikom.Potom,ze je nezamestnanost,kdeze.Firmy su radi,ze maju aspon niekoho,aj za cenu zlych recenzii.Smutne.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petrasova.vera
22.6.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den, nezasloužíte si oni jednu hvězdičku,termín doručení jste nedodrželi, když jste mi nový televizor přivezli,krabice byla z části rozmáčená a řidiče výmluva,že prší a on má dodávku s plachtou.Přikládám foto krabice s novou televizí.Copak takto se přepravuje elektronika?Žádám výměnu!!! Petrášová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
moni.drhova
19.6.2020
*
*
*
*
*

Máme zaplacenou sedačku z Jena nábytku. Ve středu volali, že ve čtvrtek budou doručovat mezi 12-17 hodinou a nikdo nepřijel a ani nedali vědět,že nestíhají.Druhý den volali, že přijedou až v pondělí. Opravdu velice neschopní a navíc arogantní zaměstnanci. Firma, která absolutně nemá zvládnutou logistiku. V žádném případě nedoporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Danca.237
1.6.2020
*
*
*
*
*

Měla jsem objednanou pračku se sušičkou s předem dohodnutým termínem, termín nedodržen a přesun na jiný termín. Opět neochota a arogance řidiče. NEDOPORUČUJI!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
bendova.iva
29.5.2020
*
*
*
*
*

Objednala jsem u Mall novou pračku, služba s instalací nové a odvezení staré. Posádka neochotná, arogantní, pračku sice zapojili, hadice na přívod vody i odpad je překroucená, pračka se viklá. Obaly neodvezli, Starou pračku odmítli odvézt, přestože podle instrukcí byla odpojená a voda z hadic vyteklá. Prý jsme měli pračku rozebrat a vyšroubovat cosi??. Na žádost, aby to tedy udělali, že by voda vytekla než novou nainstalují, odpověděli, že nemají čas.NEDOPORUČUJI!!! Zaplatili jsme 700 a pračku si musíme zapojit sami, obaly a starou pračku odvézt.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
marie
8.4.2020
*
*
*
*
*

Dnes mi doručoval ledničku p.Pavelka s kolegou. Dodání zboží i odvoz staré lednice byl zcela pořádku a komunikace příjemná. Pan Pavelka i jeho kolega byli velice ochotní a milí. Tímto jim děkuji Četla jsem i negativní hodnocení a myslím si, že je to vždy o lidech. I u sebelepšího dopravce se občas najde pěkné hovádko. Já měla štěstí na slušné lidi. Za mne mohu doporučit pana Pavelku s kolegou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
eva.beranova
3.2.2020
*
*
*
*
*

Dnes nám byla doručená myčka, měli jsme objednanou službu se zapojením a odvozem starého spotřebiče. Vše proběhlo.. I komunikace s dopravcem bez problémů, okamžitě zvedali telefon, dostala jsem informace. Zboží sice bylo doručeno pozdě vzhledem k objednávce, ale to nebyla chyba dopravce, ale obchodu Mall - s obchodem mám velmi špatnou zkušenost. Eva Beranová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Průmyslová 477
  • Jeneč
  • 252 61
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce